Aanrader: Botox Nijmegen

      Geen reacties op Aanrader: Botox Nijmegen

Ben jij opzoek naar een goede specialist van botox in Nijmegen? Kijk snel opĀ beautysalonglow.nl/botox-nijmegen-voor-de-beste-resultaten/.

Ouder worden

Afgelopen weekend heb mijn vijftigste verjaardag gevierd, wat een groot feest was dat. Op een gegeven moment kwam het ‘ouder worden’ ter sprake. Wat wil je ook bij verjaardag waar iemand 50 wordt. Een aantal vriendinnen gaven aan die rimpels zo vervelend te vinden. Iedereen die ouder wordt krijgt rimpels daar kun je niets tegen doen. Maar dat klopt dus niet! Tegenwoordig bestaat er botox of fillers.

botox nijmegen

Ze werken uitsluitend met veilige producten. Botox is een erg veilig middel dat al erg lang gebruikt wordt in de geneeskunde. Het is geen filler maar iets anders, het is een spierverslapper. Rimpels ontstaan vaak doordat u veel uw mimische spieren gebruikt. Als u veel lacht, dan kunt u bijvoorbeeld kraaienpootjes krijgen naast uw ogen. Ook een frons op het voorhoofd of lijntjes aan weerszijden van de neus zijn rimpels die ontstaan door de mimische spieren. Dit kan dus verholpen worden met botox.

Mijn goede ervaringen met deze zaak wil graag delen. Erg vriendelijk personeel en zeker een aanrader om een afspraak bij ze te maken. Daarnaast zijn ze ook makkelijk te bereiken via mail.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *