Een kenningsmakingsgesprek zorgt voor de juiste zorg

personal-trainingPhysicum zit bevestigd in Amsterdam Zuid waar ze gericht zijn op persoonlijke begeleiding en een werkende vorm van fysiotherapie. Zo zorgen ze er samen met voor dat jouw doelen te bereiken zijn. Laat pijn niet meer invloed hebben tijdens het sporten en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek bij Physicym.

Bij de kenningsmakingsgesprek bij de fysio, gaan ze goed kijken wat er aan de hand is. Zo kunnen ze je beter helpen. Zo gaan ze heel je lifestyle aanpassen door voedings-en sportschema’s. Het kenningsmakingsgesprek duurt zo’n 45 minuten en kan je precies vertellen wat je behoeftes zijn en hoe Physicum daarbij gaat helpen.

Bij pijn tijdens het sporten, werken ze met een zeer unieke manier van fysiotherapie. Door 2 methodes te combineren, kunnen ze u sneller van de pijnklacht afhelpen. Zo merk je na de eerste behandeling al resultaat. Na 4 tot 8 behandelingen zouden de klachten dan ook echt weg moeten zijn.

Het aanvragen van een kennismakingsgesprek

Een kenningsmakingsgesprek aanvragen is heel simpel. op de website van Physicum kan je een contactformulier invullen, waar Physicum zo spoedig mogelijk antwoord op geeft en contact opzoekt. Zo plan je een kenningsmakingsgesprek in en begin je aan de eerste stap voor een gezondere levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *