Intensieve en effectieve personal training Elst en omgeving

Hit Personal TrainingBen je op zoek naar een personal training Elst waar je zeker resultaat van gaat zien? Dan ben je bij HIT Personal Training aan het juiste adres. Wij trainen op twee locaties in Arnhem Zuid. Wij hebben een binnenlocatie met matjes en andere fitness attributen en trainen buiten. Dit doen wij bij de  van de Rijkerswoerdse Plassen. Dit ligt op een aantal minuten fietsen van Elst en Arnhem. Het is makkelijk bereikbaar en een fijne locatie voor jong en oud in de buitenlucht.

Waar staat HIT voor?

Bij HIT personal training Elst doen wij uiteraard aan HIT. Dit betekent High Intensity Training. Dit betekent dat je veel inspanning geeft in een korte tijd. Bij ons sta jij in onze trainingen centraal. Je traint bij ons op je eigen niveau. Wij passen trainingen aan op jouw fitheid, leeftijd en niveau. Het is mogelijk om een personal training Elst te volgen één op één en in een small group training. Het gaat er bij ons om dat je plezier maakt tijdens het sporten.

Heb je vragen?

Wil je meer te weten komen over ons bedrijf of over onze trainingen? Je kunt ons gerust een berichtje sturen! Wij antwoorden hier zo spoedig mogelijk op. Wij hopen je te kunnen helpen bij het behalen van je doel(en) en samen te werken aan een gezondere levensstijl. Het trainen met een kleine groep of alleen met de personal trainer zorgt dat je meer plezier kunt hebben in het sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *